Bålsta Rörmokeri - badrum och badrumsrenoveringar

Badrum / Badrumsrenoveringar

På Bålsta Rörmokeri är vi stolta över att erbjuda våra kunder högkvalitativa och prisvärda badrum och badrumssrenoveringar. Installation av badrum och renovering av badrum kan vara en utmanande uppgift, men det är också ett av de mest givande projekten du kan göra i ditt hem.

Det är viktigt att planera och förbereda ordentligt för att undvika överraskningar och problem längs vägen. I slutändan är installation av badrum och renovering av badrum en stor investering som kan förbättra din livskvalitet och öka värdet på ditt hem.

Här nedan är de vanligaste arbeten vi utför i badrum

Du som kund väljer om du vill ha synliga kromade rör i badrummet eller om
du vill ha dold rördragning (som görs med slangar i väggarna).

Vi levererar och installerar allt material inom hela proffsmarknaden med fulla garantier och försäkringar.

Vill du ha tillval utöver standard så löser vi det åt dig, kom gärna med den informationen så tidigt som möjligt i projektet så att vi kan förbereda för
det. Tillval kan t ex vara vägghängd WC, inbyggd badkar, jacuzzi, duschmunstycke i taket, blandare inbyggda i väggen, ångbastu osv.

Vi har gjort allt och hjälper dig att få ditt badrum du drömt om.

Vi utför bland annat

Badrum / Badrumsrenoveringar

Vi har stor erfarenhet av badrum och badrumsrenoveringar

Ta hjälp av oss på Bålsta Rörmokeri som är proffs på badrum helt enligt de senaste reglerna och med den design och produkter som ni önskar. Vi jobbar enbart efter senaste Säker Vatten och håller arbetet efter regler som heligt.
Vi jobbar dagligen med både plattsättare, elektriker och snickare och erbjuder att göra hela badrummet åt dig. Eller om du har allt annat så kommer vi gärna och gör bara rördelen i badrummet.

Om ni letar efter en pålitlig och professionell firma som kan badrum så kontakta oss på Bålsta Rörmokeri.

Kontakta oss