VANLIGA FRÅGOR

Vi strävar efter att vara till hjälp för våra kunder och presenterar en lista med frågor och svar för att underlätta och ge dig svar på vanliga frågor.

Här nedan är de vanligaste problemen våra kunder råkar ut för

Vi gör jobb i hela Mälardalen och Stor-Stockholmsområdet.
Önskas vårat arbete på andra orter så kan vi hjälpa er med det efter diskussion. 

Det här är ditt val, och jag skulle nog vilja kalla fast pris en försäkring för kundens räkning.

Du vet vad det kommer kosta (sen kan vi ha skrivit in några okända faktorer som kan ge högre kostnad efter diskussion) och behöver inte tänka mer på det. Löpande räkning så fakturerar vi enligt ovan timkostnad, servicebilavgift och materialkostnad. Du kommer att få allt specificerat exakt på en faktura, men du kommer dock i förhand inte veta slutkostnaden för hela arbetet.

Det är en fråga som är väldigt svår att svara på. Det kan bero på många faktorer som nuvarande rördragning, behövs en underentreprenör (elektriker, snickare), finns det ventiler lättåtkomliga som är täta osv.

Bäst och mest rättvist blir det om ni kan skicka ett antal foton och beskrivande text till kontakt@balstarormokeri.se så kan vi troligtvis ge ett pris redan där. I annat fall kommer vi ut på en kostnadsfri kontroll på plats.

Kostnader
Arbetskostnad 850 kr inkl moms per påbörjad arbetstimme
• Servicebilavgift
• (Inom Håbo Kommun) 625 kr inkl moms per servicebil och arbetstillfälle
• (Övriga platser inom rimlig gräns) 937, 50 kr inkl moms per servicebil och arbetstillfälle
• Ovanligt hög parkeringsavgift kommer att faktureras utöver ovan kostnader
• Material faktureras enligt Dahls prislista

Minsta fakturerbara tid är 2 timmar.

ROT-avdrag hjälper vi dig självklart med oavsett hur litet jobbet är och detta tar vi ingen avgift för.

I arbetstiden räknas även restid till och från arbetsplatsen, materialanskaffning, tid- och materialrapportering in. Därför kan det bli längre tid på fakturan än den faktiska arbetstiden som montören varit på plats.

Bålstarörmokeri - Rörmokare
Anlita oss på

BÅLSTA RÖRMOKERI

När du behöver en pålitlig rörfirma

Vi är den rörmokare du bör ringa då du behöver hjälp med att få din blandare utbytt, ditt värmesystem genomgånget eller kanske en installation av en ny bergvärmepump.

Vi utför även stambyten, injustering av värmestammar med mera. Med den erfarenhet och kompetens vi besitter tar vi oss an alla uppdrag inom rörmokeri. 

Bålsta Rörmokeri Mikael Wranding med verktyg

Mikael Wranding - VD

”Vi vill gärna se oss som en ”premium”-firma, både i form av rörmokeriet, men även i form av de personliga kontakterna. Ringer du oss kommer du få bra service och du kommer bli nöjd. Vi har som absoluta mål att ha en kundnöjdhet som är 100%-ig!”