Bålsta Rörmokeri - kyla och AC

Kyla & AC

Värmen stiger i Sverige under sommaren, mer för varje år som går. Med det så blir även våra hus varmare under sommaren, framför allt de hus med flera våningar då värmen stiger uppåt. Värmen kan nästan bli olidlig under de varmaste nätterna och dagarna. På Bålsta Rörmokeri har vi lösningar för kyla och AC så att ni kan få riktig AC-kyla i hemmet och andra lösningar såsom installation av luftvärmepumpar.

Här nedan är de vanligaste systemen och installationerna vi installerar för kyla

Denna typ av värmepump har en stor fördel förutom sin värmeproduktion och kostnadseffektiva installation; den kan vända på processen i sig och istället producera kyla inomhus.

Ställ in vilken temperatur du vill ha inne och den levererar. Många kunder talar om att deras sommar blivit underbar sedan de kan få kylan inomhus och sen gå ut och få värmen när de så själva vill.

Även bergvärme- och luft-vattenvärmepumpar kan kopplas till kyla inomhus. Detta är mer omfattande installationer, men vid en nyproduktion så rekommenderas det starkt.

Är det något du är intresserad av så kontakta oss så guidar vi dig igenom alternativen.

Vi utför bland annat

Kyla & AC

Värmen stiger i Sverige...

Aircondition kyler luften i en inomhusmiljö genom att avlägsna fuktighet och överskottsvärme från luften. Vi på Bålsta Rörmokeri är specialiserade på att sälja och installera aircondition-enheter för både privata och kommersiella kunder. Vi har ett brett utbud av modeller från olika tillverkare som passar olika typer av utrymmen och kundbehov.

Det finns olika faktorer som storlek på utrymmet, budget, energieffektivitet och önskemål om olika funktioner. Därför strävar vi alltid efter att ge personlig service och hjälpa våra kunder att välja den mest lämpliga kyltekniken för era behov.

Om du letar efter en pålitlig och professionell partner för att köpa och installera din aircondition-enhet, tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid redo att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för er

Om du letar efter ett mer modernt och energieffektivt alternativ kan golvvärme vara precis vad du behöver. Denna typ av system fungerar genom att cirkulera varmt vatten genom rör installerade under ditt golv, vilket ger bekväm och jämnt fördelad värme i hela ditt hem eller arbetsyta. Vårt team kan designa och installera ett skräddarsytt golvvärmesystem som uppfyller dina specifika behov och preferenser.

Förutom installation erbjuder vi även underhålls- och reparationstjänster för att säkerställa att ditt värmesystem förblir i toppskick. Våra erfarna tekniker kan diagnostisera och lösa eventuella problem som kan uppstå och utföra rutinunderhåll för att hålla ditt system igång smidigt och effektivt.

Så oavsett om du är i behov av ett nytt värmesystem, eller bara behöver underhålls- eller reparationstjänster för ditt befintliga system, lita på att Bålsta Rörmokeri ger dig den bästa servicen och expertisen i branschen. Kontakta oss redan idag

Kontakta oss