Bålsta Rörmokeri - service och felsökning

Service och felsökning

Låt oss inse det, VVS-problem kan vara ett riktigt krångel. Otäta rör och igensatta avlopp kan orsaka onödig stress. Vi på Bålsta Rörmokeri har förstklassig VVS-service och är väldigt bra problemlösare och felsökare när det gäller rörservice, stopp i avlopp m.m.

Har du ett känt problem kommer vi på plats och gör vår bedömning på lämpliga åtgärder och har du ett okänt problem så kommer vi först och gör en genomgående felsökning där vi lokaliserar problemet och efter samtal med er så presenterar vi vår lösning.

Här nedan är de vanligaste problemen våra kunder råkar ut för

Vi utför all form av felsökning vid vatten-, värme- eller avloppsläckor.

Ibland så är läckaget uppenbart, men ibland så kan det vara något som bara misstänks. T ex genom väldigt hög vattenförbrukning på vattenräkningen eller att manometern sjunker återkommande på värmesystemet trots att du fyller på systemet.

I vilket fall som helst så har vi full kompetens inom detta och kan lösa allt.

Har dina rör gjort sitt? Inget rör har en längre teknisk livslängd än 50 år.


Efter det så är det bara en tidsfråga innan läckaget kommer och det är en stor fördel att själv kunna bestämma när stammarna behöver bytas, istället för att det behöver göras akut då det garanterat kommer bli dyrare, krångligare och mer omfattande.

Kända rör som man bör kontrollera återkommande då dessa har en tendens att läcka/gå sönder oftare än andra är gamla avloppsrör i gjutjärn, gamla värmerör i stål samt galvaniserade stålrör på kallvattnet (även kallat galvrör). De sistnämnda bör bytas ut omgående då det bara är en tidsfråga innan de börjar läcka och på kallvattnet så kan följderna bli katastrofala om du inte är hemma när läckaget kommer.

Vi har gjort många stambyten. både lokalt till ett badrum eller i en hel villa men även till stora fastighetskomplex med hundratals lägenheter. Inget jobb är för stort för oss.

Vi kan hjälpa dig med de akuta stoppen i avloppen. Oftast så kan en mindre åtgärd göra att stoppet lossnar och avloppet rinner på igen. Vi hjälper dig på plats med rensmaskin. Oftast löser detta problemet, men är problemet större eller mer ingående så rekommenderar vi att avloppen spolas med högtryck som levereras av en spolbil.

Vi har ett nära samarbete med en partner som är den bästa i branschen på detta, så vi kan lösa hela åtgärden åt dig.

Har du någon del i ditt rörsystem som fryst. Kanske i en sommarstuga som glömdes tömmas inför kallställningen eller en vattenutkastare som inte varit
rätt monterad?

Frysskador är något vi återkommande åker på under årets kalla månader och vi har lösningar på alla problem. Ibland är det att installera värmekabel inuti röret som behövs. I andra fall kan det vara att det behövs värme i utrymmet som fryst eller mer moderna lösningar. I akuta fall så kan vi få bort isproppar i samtliga rör och få igång driften för värme, avlopp eller vattenrören med hjälp av bl a ångverktyg och andra värmekällor.

Vi utför bland annat

Service och felsökning

Ibland är en reparation det lämpliga eller rimliga åtgärden och ibland är utbyte det vi rekommenderar.

Vi utför allt från rutinunderhåll och reparationer till komplexa installationer, vår personal har kompetensen och kunskapen för att få jobbet gjort rätt första gången. Vi använder endast material och produkter av högsta kvalitet för att säkerställa livslängden och hållbarheten hos ditt VVS-system.

Vet vet att varje rörarbete är unikt och vårt huvudmål är att hitta den bästa lösningen som passar din budget och att du som kund ska bli nöjd och ha ett fungerande rörsystem.

Kontakta oss idag för att boka ditt möte och upplev skillnaden med att arbeta med oss på Bålsta Rörmokeri

Kontakta oss