Bålsta Rörmokeri - byte och reparation

Reparation / utbyte VVS

Vi på Bålsta Rörmokeri är experter på att reparera och byta ut allt inom VVS. Oavsett om du har en läckande kran, en trasig toalett eller ett problem med din VVS-installation, kan du lita på oss för snabb, pålitlig och professionell service.

Vårt team av certifierade rörmokare har många års erfarenhet av att arbeta med alla typer av VVS-problem. Vi använder de senaste teknikerna och verktygen för att identifiera och lösa problemet så snabbt som möjligt, samtidigt som vi ser till att kvaliteten på vårt arbete är av högsta standard.

Här nedan är de vanligaste artiklarna vi reparerar eller byter ut

Det som många kallar för kranar är oftast en blandare, dvs den blandar kall- och varmvatten till önskad temperatur. I vilket fall som helst så har dessa en viss livslängd och slits på med åren av återkommande användning.

Ibland är det värt att reparera, men i andra fall bör man byta ut den mot en ny. Vi kan hjälpa dig att rekommendera den åtgärd vi tycker är lämpligast.

Exempel på blandare (eller kranar) är tvättställsblandare, köksblandare, duschblandare, badkarsblandare, tappkranar till tvättmaskin eller en spolslang.

Vattenutkastare är en artikel som vi byter på löpande band. Många är gamla och har gjort sitt, andra är felmonterade eller fel typ. Eller så vill kunden helt enkelt ha en ny vattenutkastare på ett nytt ställe i sin bostad/ fastighet.

Vi ser till att du får vatten till utsidan på säkert, korrekt och önskat sätt. Vi kan även få ut varmvatten till utsidan om så önskas.

WC-stolar är en produkt som är kopplad både till vatten- och avloppssystemet, och som nästan alltid dessutom är tillverkad i ett känsligt material, porslin. Med detta så innebär det att WC-stolar behöver repareras eller bytas ut.

Vi tillhandahåller och installerar alla former av WC-stolar. Golvstående,
vägghängda med fixtur, WC-stolar med avloppspump ifall avloppet behöver pumpas iväg, mindre WC-stolar för barn mm. Hör av dig så löser
vi ert problem.

Har du inget varmvatten när du ska duscha på morgonen? Oftast är det
varmvattenberedaren (om du inte har varmvattenproduktion i en värmepump) som gått sönder.

I väldigt många hem i Sverige, och i nästan alla sommarstugor, atterfallare osv så är det en varmvattenberedare installerad. Dessa har en livslängd på cirka femton år.

Vi kan byta ut alla olika typer av varmvattenberedare och installerar bara nya av toppkvalitet för att få en bra livslängd och servicemöjlighet framöver.

Har du något som gått sönder hemma eller vill du göra en enklare uppfräschning i ditt badrum?

Vi tillhandahåller och installerar hela proffsmarknadens produktutbud och
rekommenderar gärna vad vi tycker passar i ditt badrum.

Vi utför bland annat

Reparation / utbyte VVS

Vi förstår att VVS-problem kan vara en omedelbar och stressande situation för många människor.

Därför erbjuder vi en snabb respons och en 24-timmars jourtjänst för att hjälpa dig att lösa dina problem så snabbt som möjligt. Vi är stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvaliteten på vårt arbete.

Vi förstår också att det ibland kan vara mer kostnadseffektivt att byta ut en gammal VVS-installation än att fortsätta reparera den. Våra experter kan hjälpa dig att avgöra om det är lämpligt att byta ut eller reparera din VVS-installation, och vi kan erbjuda en omfattande uppsättning av alternativ och priser.

Så om du har ett VVS-problem som du behöver hjälp med, tveka inte att kontakta oss. Vi är en pålitlig och professionell VVS-firma som är redo att hjälpa dig att lösa dina problem så snabbt och kostnadseffektivt som möjligt. Kontakta oss idag för att boka en gratis konsultation och få en offert.

Kontakta oss