Bålsta Rörmokeri - värmesystem

Värmesystem

När det gäller att hålla sig varm och bekväm i ditt hem eller på arbetsplatsen är det viktigt att ha ett pålitligt och effektivt värmesystem. På Bålsta Rörmokeri är vi specialiserade på att installera och underhålla värmesystem såsom radiatorer och golvvärme.

Här nedan är de vanligaste systemen och installationerna vi hjälper till med

Den absolut vanligaste värmeförbrukaren i våra fastigheter är radiatorn som mer eller mindre är en större behållare för värmevattnet vars funktion är att avge den värmen.

Allt som oftast så är dessa placerade under fönster då deras primära uppgift är att fånga kallraset som kommer ifrån fönster. Radiatorer kan börja läcka eller bli fulla med magnetit och annat ”skräp” som finns inne i värmevattnet. Vi utför renspolning av radiatorer och värmerören om det behövs och vi byter även ut radiatorer till mer effektiva moderna radiatorer eller handgjorda radiatorer i gammalt utförande så att det passar husets stil.

”Den skönaste värmen”. Golvvärme är något som vid nyproduktion är mer standard än undantag nu för tiden jämfört med radiatorer.

De stora fördelarna med golvvärme är att det är en behagligare värme, en komfortökning, jämfört med radiatorer. Samt är det dessutom så att den är mer energieffektiv än radiatorvärme, så man kan över tid tjäna på att installera golvvärme istället för radiatorer.

Vill du ha golvvärme i din fastighet där du idag har radiatorer? Inga problem, vi kan lösa det här åt dig oavsett vilket typ av golv du har. Kontakta oss så presenterar vi den lösningen som behöver göras i just ditt golv för att det ska kunna installeras golvvärme.

Vi utför bland annat

Radiatorer och golvvärme

Vi har stor erfarenhet av radioatorer och golvvärme

Radiatorer har alltid varit ett populärt val för uppvärmning av bostäder i decennier, och med goda skäl. De ger pålitlig och konsekvent värme och är relativt enkla att installera och underhålla. Vårt team av tekniker kan hjälpa dig att välja rätt radiatorer eller golvvärme som passar dina behov och budget, och vi ser till att den installeras korrekt för optimal prestanda och livslängd.

Om du letar efter ett mer modernt och energieffektivt alternativ kan golvvärme vara precis vad du behöver. Denna typ av system fungerar genom att cirkulera varmt vatten genom rör installerade under ditt golv, vilket ger bekväm och jämnt fördelad värme i hela ditt hem eller arbetsyta. Vårt team kan designa och installera ett skräddarsytt golvvärmesystem som uppfyller dina specifika behov och preferenser.

Förutom installation erbjuder vi även underhålls- och reparationstjänster för att säkerställa att ditt värmesystem förblir i toppskick. Våra erfarna tekniker kan diagnostisera och lösa eventuella problem som kan uppstå och utföra rutinunderhåll för att hålla ditt system igång smidigt och effektivt.

Så oavsett om du är i behov av ett nytt värmesystem, eller bara behöver underhålls- eller reparationstjänster för ditt befintliga system, lita på att Bålsta Rörmokeri ger dig den bästa servicen och expertisen i branschen. Kontakta oss redan idag

Kontakta oss